Bell Schedule

9:00-9:24- Breakfast and teacher duty posts
Students can begin reporting to class at 9:24 a.m.

1st Class w/ WIMS (55 minutes) 9:30-10:25
2nd Class (55 minutes) 10:30-11:25
3rd Class & Lunches (95 minutes) 11:30-1:05
     Lunch A (7th Grade) 11:25-11:55
     Lunch B (6th Grade) 12:00-12:30
     Lunch C (8th Grade) 12:35-1:05
4th Class (55 minutes) 1:10-2:05
5th Class (55 minutes) 2:10-3:05
6th Class (55 minutes) 3:10-4:05

Rotating Schedule

Search
https://www.facebook.com/PBCSD/
https://www.instagram.com/pbcsd/
https://twitter.com/pbcsd
https://www.youtube.com/channel/UCIK9U-c6_PllykRg3PoZtPA